Etter 5 dager med sightseeing rundt på Sri Lanka slo vi oss ned i tre netter på Lands End i Unawatuna. Vi bodde i en villa med 12 rom som lå på en klippe ut mot havet.

Rommet vi fikk var stort og fint og med ymse småkryp som alle andre steder vi har bodd. Frokosten var upåklagelig ettersom jeg fikk en hel kanne med te hver gang.

Unawatuna er et trivelig lite sted med en fin strand. Her var det ikke noe surf, men koselig å kunne spise måltidene med sand på tærne. Vi var også opptil flere ganger på en veldig allright bar med skikkelig surfestil.

Fredagen tok vi turen inn til Galle for å se Cricket. Det var landskamp mellom Sri Lanka og England. Kampene går over fem dager og minner litt om baseball. Vegar og jeg måtte bruke noen timer på å lese oss opp før vi skjønte noe særlig av spillet.

Billettene var selvfølgelig utsolgt, men på festningen kunne man sitte og skue ned på banen. Så vi satt sammen med en haug andre på «gratishaugen» og fikk godt med oss kampen. I tillegg var det flere lokale som løp frem og tilbake og solgte vann «coolwater» og øl «coolbier».

Etter kampen svingte vi innom The Shack Cafe. Utrolig kult sted med slakkline og utsikt over de som surfet.