20121031-235001.jpg
Phu. Noe sliten etter gårsdagen, men med to laber som skal inn på mandag, samt midterm exam på tirsdag er det ingen bønn. Jeg må på skolen. Etter en fantastisk frokost med Annlaug, Ragnhild, Siri og Åshild bar det seg av sted på longboard til skolen. Gatene bar preg av gårsdagens festligheter og folk var fortsatt på vei hjem fra fest. Andre hadde akkurat startet dagens fest og det satt folk strødd over alt. Du vet du er i Isla Vista når du går forbi spisestedene og folk sitter der i pysj…

Etter fem timer på skolen, var det tid for å dra igang kveld nr 2. Oss, 307 og 315 laget pizza og begynte kveldens utkledning. Åshild, Annlaug og Ragnhild kjørte kveldens tighte kostymer. Åshild ble en perfekt Sandy, Ragnhild var som tatt rett ut av Flash Dance og hadde nok kveldens mest behagligste dansesko. Annlaug tror jeg kan få prisen for kveldens mest upraktiske kostyme. Black Widow var utrolig kult, men herlighet for et prosjekt å gå på do når man har heldrakt på. Jeg tok rollen dom Dark Angel og hadde det rågøy med store mengder eyeliner og svart øyenskygge. Siri og Johan var nurses av det gamle gode slaget. Bukse og overdel i lyseblått og rosa. Og selvfølgelig hadde de gått berserk med blodet.
20121102-001703.jpg
Etter noen timer med utkledning, pizzaspising og fotoshoot var det tid for å bevege seg ned mot Del Playa igjen. Gutta hadde lært fra i går og hadde verken ukulele eller marakkas med seg. Dessverre skulle de være vrange i kveld og, så Siri måtte gi fra seg stetoskopet sitt. Hvordan er et stetoskop et drapsvåpen? Jaja. Ingen bønn mot de store karene i uniform. Etter å ha ribbet oss for alt av løse eiendeler kom vi oss ned til Del Playa.
20121102-001746.jpg
Som vanlig var det masse kostymer, men det ser ut som amerikanerene er mest glad i så lite kostyme som mulig. Om du er liten, høy, tykk eller tynn, her vises det hud. Det er ikke mange gram med tøy de har brukt for å kle seg ut…
Kvelden var festlig, nattmaten ble burger på Silvergreens og nå sitter jeg her i sengen og gruer meg til å komme meg på skolen. Det er søndag, så nå blir det ikke noe mer fest og moro før neste helg. Uken byr på x antall innleveringer, to laber, en midterm…. Puh… Nok å henge fingrene i.

Nå er kl 9:45 og jeg kan allerede høre noen som allerede har startet dagen fest.20121102-001131.jpg