20121018-082642.jpg

20121018-082353.jpg

Pinga har kjøpt seg sko og lue som matcher :D

Etter fest og moro både fredag og lørdag var det tid for å gjøre noe aktivt på søndag. Siri, Torjus, Vegar, Max og jeg kjørte bil opp til fjellene som ligger bak Santa Barbara. Det tar ca 20 min å kjøre. Lanskapet minner litt om det man ser i Skippy.

I Brickyard er det masse steiner slm ser ut som de rett og slett bare har vokst opp fra bakken. Og av en eller annen grunn er det masse hull og huler. Ypperlig for halvtunge, ukordinerte og kleine apekatter som ønsker litt å bryne musklene på.

Jeg har investert i klatresko (lilla!!) og crash-pad. Har til og med kjøpt lue som matcher skoene. Det kan faktisk være kjempekaldt der oppe hvis man er det på morgenen eller litt utover ettermiddagen. Det var på ingen måte kaldt da vi var der på søndag. Solen stekte mellom stenene og vi var egentlig bare objekter i en eneste stor steinovn.20121018-082305.jpg

Apekatt 1-5 prøver seg på dagens utfordring.

Området med klatrestedet strekker seg over ganske mange km langs fjellet, i følge noen klatrere vi møtte, så det er nok av steder å bryne oss på. Vi prøvde også ut Lizards Mouth, som er en stor stein/berg som likner på en øgle med åpen munn som ser utover de andre steinene. Der kan man henge og dingle inni munnen eller bryne seg på rutene rundt.

20121018-082347.jpg

Etter mange timer i fjellene er musklene ømme, hendene såre, magen sulten, skrotten trøtt og da er det på tide å dra hjem. Dagen derpå blir ikke stort bedre med überstøle armer, hender, rygger og mager. Noen turer til nå, så får man sikkert til buldrerutene uten å bli så altfor støl og sår. Utsikten er i hvertfall fantastisk, været er som vanlig strålende og med cola og sjokolade i sekken, blir dagene der oppe vanvittig flotte.

Det er også en buldrehall nede i SB som er en del bedre enn den på skolen. Man må betale, men til gjengjeld får man masse bra ruter, god lufting og lite folk :)

20121018-082314.jpg